Bakke har signert ny kontrakt!

Vi er glade for å kunne avsløre at Henrik Bakke har signert ny kontrakt som strekker seg ut 2019 sesongen!

Jobben inn mot 2018 sesongen er godt igang, og nå er en viktig brikke på plass. En av få spillere på utgående kontrakt var Henrik Bakke og nå har han signert en ny kontrakt som begge parter er fornøyd med. Vi er glade for å ha med oss Henrik videre da han var en viktig del av lagets sterke sesong. Han ble kåret til årets spiller av vårt trenerteam, og ble også tatt ut på årets lag i vår avdeling av to forskjellige aktører. Både Fotballkanalen og breddefotball-guru Jørgen Tjærnås fant plass til den solide sisteskansen på sine årets-lag for 2017 sesongen.

Vi tok en kjapp prat med Henrik og først ba vi han oppsummere årets sesong:
Ingenting er så deilig som å motbevise alle spådommer. For laget sin del beviser vi at vi kan slå alle lag hjemme. På bortebane har det vært litt mer varierende med uavgjort borte mot Nest-Sotra og et par tunge borteturer.

Hvorfor valgte du å forlenge med Nardo?
Kontinuitet var det viktigste for meg nå. Trenerteamet vet hva jeg står for, og jeg kjenner klubben.

Hvilke ambisjoner har du for 2018 sesongen?
For min egen del vil jeg fortsette å prestere på et bra nivå over tid. Forhåpentligvis kan vi som lag ta ytterligere steg.

Tormod har følgende kommentar til kontraktsforlengelsen:
"Henrik er en viktig signering da han er en av 2.divisjons beste keepere. Han passer godt inn i vår profil både sportslig og sosialt. Han er ydmyk, seriøs og ambisiøs og en flott ambassadør for klubbens verdier."

Vi takker begge for praten og kan avsløre at det vil komme flere spennende nyheter i tiden fremover!