Tap mot Vidar

Vi reiste til Stavanger med håp om å klare 3 å hente 3 poeng og samtidig karre oss over nedrykksstreken, men sånn skulle det dessverre ikke gå.

Vi starter kampen godt og føler helt klart at vi er det beste laget selv om vi ikke skaper det helt store før Christoffer Engan leker seg ute på venstresiden og legger inn på bakre der Jarl Magnus Knutsen setter inn 1-0 på hel volley etter halvtimen. God kontroll og scoring på vår første store sjanse kan vi leve med. Dessverre scorer Vidar på sin første sjanse noen få minutter etterpå og det er balanse i regnskapet. Vi klapper ikke sammen av den grunn, og dette føles som en kamp som kunne bikket begge veier. Uheldigvis er det Vidar som til slutt får scoring da de i det 87. minutt header inn en corner og vi må dermed reise tomhendte hjem i siste kamp før ferien.

Tormod sier følgende om dagens kamp:

-I dag gjør vi faktisk en god bortekamp. Har momentum i kampen og dominerer banespillet, men vi er ikke gode der kampene avgjøres: inni begge 16 metrene. Vi går opp til 1-0 etter en meget god overgang og Vidar utlikner til 1-1 på sin første sjanse rett etterpå. På stillingen 1-1 i 2. omgang produserer vi flere 100 % sjanser og trykker skikkelig på, men vi er ikke dyktige nok i avslutningsfasen rett og slett. 2-1 kommer på en dødball i 87 min, noe som føles utrolig bittert. Vi gjør i store perioder en god bortekamp. I dag synes jeg oppriktig at spillerne hadde fortjent bedre, de legger ned en fantastisk innsats, moral og viser til tider også mye bra angrepsspill.

Høydepunkter fra kampen ser du HER

Kampfakta: